Skoter och minifest!

Lördagen blev en av dom roligaste dagarna på länge. Vi började dagen med att klä oss varmt och bege oss ut med skoter (Jag, Erik, Larsson och Björk). Vi  var säkert ute i 5-6 timmar det var riktigt roligt. Vi åkte blandannat till Eriks stuga och grillade hamburgare och åt kladdkaka. Vi åkte även tills vals där man blev lite deprimerad över att 5 åringar åker tusen gånger bättre snowboard än en själv så vi åkte vidare. Då vi var i Bersika så lyckades jag dra sönder startsnöret på Eriks skoter så vi fick komma upp med en egen lösning att starta den.
Då var hemma tog vi oss en dusch och åt en god middag. Senare skulle vi till Hannah som fyllt 20 (grattis). Där blev det mer dricka än väntat. Vi for efter nån timme vidare till Pentryt (jag, Erik, Emelie och Samuel) Det var riktigt roligt. Dansade som inte förr. Vi var uppe rekordlänge också tror säkert vi inte somna förens 2 XD Det är väldigt länge då vi brukar gå och lägga os 22.00.



Söndagen blev inte så aktiv då jag var lite väl bakis. Men jag tycker det är skönt med lugna dagar också!

Nu sitter jag och planerar inför nästa helg. Det ryktas om att det är statt på fredag men jag känner nog att det kommer ändå bli festen på lördagen men det får vi se senare. Vad tycker ni? Det är i alla fall fastslaget att vi förfestar hos Erik.

Eriks nya bil!

I går eftermiddag såg Erik en bil han ville ha i Lule. Erik köpte den bilen också så ca 02.00 stod den på Källvägen 1A!
Jag kan då lungt säga att det var det  absolut tjorvigaste bilköp jag varit med om.
Det började vid 17-18.00 tiden då han hittade den på blocket. Säljarens namn var Viktora. Vi kollade upp nimret med det fans ingen viktoria det fans ingen som äger det telefonnummret. Men han ringde i alla fall. Många toner gick och tillslut hamnade han i telefonsvar och där var det en kars röst. Erik la på. Han provade ringa igen och igen tills han lyssnade på hela telefonsvaret. Där sa han att man skulle ringa till hans gammla nummer.  Erik skrev upp numret och ringde. På andra sidan svarade en engelskman som sa att han ringt fel. En sifra hade alltså blivit fel då han skrev upp det. Hanlyckades i all fall komma fram till den rätte mannen. Han sa: det är tjorvigt men du ska få ett annat nummer. JAHA kan det blir mer förvirrande? Jupp! Vi ringde det tredje (fjärde) och där svarade ingen! Vid 9 blev vi less på att ringa tll han så vi ringde nummer nummer 2 han sa då att mannen med nummer tre spelar poker och kanske svarar senare.
Ja alltså jag skulle kunna tjorva hela dagenmen jag kan säga att det slutade med att vi körde omkring några timmar i lule mitt i natten. Var rätt så sliten då man kom hem men här är den nya bilen i alla fall:

Nytt perspektiv på livet!

Den senaste tiden har varit båda jobbig men ändå uppfriskande på samma gång. Jag trode att det var vädret som gjorde att jag kände en stor klump i magen men jag tror nog att det är mer är skare som ligger bakom den obehagliga känslan i magen.
Det som fick mig att inse vad klumpen i magen var då jag fick veta att plats är viktigare än vänskap. Att man inte riktigt vet vilka som är ens vänner. Jag tror nog att jag viste hela tiden men behövde få det bekräftat. Det fick mig i alla fall att börja tänka.

Man behöver inga "vuxenpoäng" för att överleva. Jag tror att det mamma sa var rätt så sant: Dom som samlar på vuxenpoäng är dom omognaste. Det jag tror hon menar med det är att det är ungefär samma sak som 13-åringa tjejer som sminkar sig och klär sig som att dom var 17-18. Man tror att man blir vuxnare för att man gör en vissa saker men att det egenltigen visar på osäkerhet.


Jag känner att jag måste ta mig samman, börja plugga hårdare och göra saker för mig själv och för att få min egna bekräftelse att jag duger. Om Erik säger att jag är snygg så är jag det om läraren säger att jag är ducktig så är jag det.
Man behöver inte någon annans beklräftelse för att få leva livet. Jag är snyggast och bäst och det kan ni inte ta ifrån mig ;)





Varför ta skit för att existera då man kan vara lycklig?